Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20.3.2014.

Ekskluzivno - prva prodavaonica Cheek by Lisca


U ljubljanskom Cityparku 20. ožujka 2014. vrata je otvorila prva samostalna prodavaonica Cheek by Lisca. Robna marka Cheek by Lisca je tako dobila željno iščekivani vlastiti trendi kutak, koji je svojom svježinom i prozračnim izgledom kombinacija nostalgične romantike i suvremenog minimalizma.

 

Večer prije službenog otvorenja dobrodošlicu su novoj prodavaonici već izrekli predstavnici sedme sile i neki birani pozvani gosti koje je kroz viziju i priču o robnoj marki provela poznata slovenska glumica i voditeljica Ula Furlan. Tim se povodom prostor pred prodavaonicom Cheek pretvorio u spavaonicu iz snova u kojoj je nasmijana Ula Furlan uz pomoć manekenki i plesača ležerno predstavila robnu marku Cheek by Lisca. Kroz tematske kutiće dočarala je tako udobno donje rublje i spavaći program kao i zavodljive čipkaste modele i kupaće kostime u razigranim bojama.

Prodavaonica se nalazi u prizemlju prodajnog centra Citypark u Ljubljani i oduševljava svježim izgledom, kombinacijom nostalgične romantike i suvremenog minimalizma te donosi trendi kutak za ugađanje razigranim i zavodljivim rubljem i kupaćim kostimima Cheek by Lisca.

Izbor rublja intimno je iskustvo. U novoj prodavaonici Cheek by Lisca su stoga izabrane boje koje će vas opustiti, a za dobro raspoloženje će se pobrinuti i birana glazba. U prodavaonici ćete se osjećati kao kod kuće, a prilikom izbora idealnog rublja ili kupaćeg kostima u pomoć će vam priskočiti i stručna savjetnica.

Pored rublja na prodajnom ćete mjestu naći i kupaće kostime, majice, pidžame, čarape i druge dodatke. Oduševljava kako ponuda gaćica u boji za svaki dan, tako i trendi kolekcija. Među velikim izborom modernih boja i suvremenih krojeva svaka će svaki mjesec naći nešto baš za sebe.

Kako je to prva, ekskluzivna prodavaonica Cheek by Lisca, takva je i ponuda. Pored redovite kolekcije, koja je dostupna i na nekim drugim prodajnim mjestima, bit će predstavljeni i neki ekskluzivni modeli. Neke serije rublja i kupaćih kostima koje će slijediti modne trendove bit će tako na raspolaganju samo u prvoj samostalnoj prodavaonici Cheek by Lisca u Cityparku u Ljubljani.

Pridružite se Facebook profilu »Cheek by Lisca Official« i pratite novosti koje donose Cheek by Lisca kolekcije i priče povezane s njima.

 

 

There are no images matching the selection.