Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.7.2016.

Elegancija raznolikosti


Udobno dnevno rublje za svakodnevno ugađanje, čipkasta romantika, elegancija i minimalizam u žakardu, profinjenost veza i trunčica prozirnosti. Kolekcija Lisca Fashion za jesen i zimu 2016. spaja sve to u širokom rasponu različitih modela rublja, među kojima će žena zasigurno pronaći onaj pravi za sebe – za svaku prigodu i svako raspoloženje. A može im dodati i elegantne modele za spavanje.


Ženstvenost, elegancija i udobnost kako za poslovnu svakodnevnicu, opuštena popodneva tako i za posebne večernje prigode u kolekciji su spojeni s udobnim, najomiljenijim krojevima, kojima su dodane neke novosti, kao na primjer grudnjak koji se može nositi na 6 načina. Neke serije će oduševljavati izuzetno tankim čipkastim završecima bez elastika, koji pod odjećom djeluju nevidljivo ili trendi grudnjacima čije su košarice izrađene iz jednog komada i tako su idealan izbor za naglašavanje oblina pod pripijenom odjećom.


Lisca će jesen i zimu 2016. obojiti u boju sivog opala s printom ruža, u raskošnu zelenu i boju jagoda, u elegantnu biserno roza ili sivo-zelenu, u svestrano nosivu puder roza ili smjelu boju crvenog ruža za nezaboravne blagdane. A još uvijek će se omiljene, već poznate serije rublja moći naći u vječno bijeloj, crnoj ili boji kože – u različitim veličinama i za još raznolikije ukuse modernih žena.