Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
16.11.2016.

Gala modni show Lisca u Beogradu

Lisca je 9. studenoga 2016. u Beogradu organizirala modni show na kojem je modnim izlascima isprepletenim s pjevačko-plesnim točkama predstavila izbor kolekcija koje će oduševljavati modne trendseterice iduće godine. 


Modna revija je predstavila nove trendove rublja i kupaćih kostima, koje će donijeti nova modna proljetno-ljetna sezona 2017. Žena s brižno odabranim izgledom uvijek može biti samosvjesna, uvijek moderna i sebi savršena. Linije rublja i kupaćih kostima karakterizira šarolika paleta boja i zavodljivi krojevi.
                                                                                    

Rublje Lisca Selection u prestižnoj atmosferi koketira s božanskom privlačnošću. Modele karakteriziraju tajanstvenost, prikrivanje i otkrivanje, dok im raskoš podaruju blještavi kristalići Swarovski. Rublje Lisca Fashion s raskošnim vezom, elastičnom čipkom, nježnim drapiranjem i cvjetnim printom naglašava žensku nježnost i eleganciju. Oduševljavaju atraktivni krojevi, koji su smjeli i izrazito ženstveni, a ujedno su sačuvali udobnost i funkcionalnost. Rublje Cheek by Lisca omiljenih modnih krojeva razveselit će one koje inspirira retro, obožavaju dražesne točkice na tilu ili nježan print modernog leopard uzorka.

Raznobojni kupaći kostimi Cheek by Lisca oduševit će razigrane, mlade kokete koje obožavaju šarene printeve i živopisnu egzotiku. Krase ih volančići, razigrani voćni print, žive boje i čipkasta tkanina u kombinaciji s mrežastim materijalom. A kupaći kostimi Lisca bit će obojeni u zasićene prelijevajuće se nijanse i cvjetni print. Liscina dama je naime odlučna, samosvjesna i sa stilom koji zadrži i na plaži.
 

Za modnu poslasticu pobrinula se ekskluzivna linija rublja  Lisca Prestige, dizajnirana specijalno za modnu reviju. Glamurozni krojevi u bijelim, zlatnim i bakrenim tonovima, romantična čipka, vez i kristali dočarali su raskošnu, provokativnu i senzualnu kolekciju te tako zaokružili modni spektakl.
 

Kolekcije su osmislile dizajnerice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar te Maja Ratajc, art direktorica Lisce.

 
Gala modni show razigrali su plesači plesne grupe Ris, a atraktivnim egzotičnim nastupom oduševio je profesionalni plesač Tito Garmendia s plesačima i bubnjarima koji su nas živim ritmovima odveli u morski ambijent prilikom izlaska kupaćih kostima.
Događaj je uveličala i poznata srpska pjevačica Jelena Tomašević, koja je oduševila razigranom pjesmom »Radio svira za nas« te glamuroznom pjesmom »Jutro« najavila vrhunac modne revije – izlazak prestižnih modela rublja Lisca Prestige.
 
Trendi priče su na modnoj pisti utjelovile šarmatne manekenke, među kojima i Jefimija Jokić, Jelena Babić, Ornella Karabumba Nkeza, Marina Štrbac, a u manekenskoj su ekipi bile i poznate slovenske manekenke Sabina Remar, Anamarija Avbelj i Katja Škofic te hrvatske Tina Katanić i Ana Juretić.
 

Najnovije modne trendove donjeg rublja i kupaćih kostima sa zanimanjem su razgledala i brojna poznata lica, među kojima smo zapazili Anu Bebić, Suzanu Mančić, Jellenu, Nevenu Božović i Marka Živića.

Video