Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
6.5.2016.

Izabrani proizvod mjeseca svibnja

Serija kupaćih kostima Fancy, Cheek by Lisca, pravi je izbor za morske pustolovke.


Serija je separatna, što znači da se grudnjak i gaćice mogu kupiti odvojeno i tako složiti željenu kombinaciju. Naročito oduševljava balkonet grudnjak, koji se može nositi s obje strane, u crnoj ili u modernoj mint zelenoj ili fluo pink boji. Možete izabrati i grudnjake ili gaćice s izuzetno modernim laserskim izrezom uzorka cvjetića, s kojim se poigrava u dvije boje. Za svaki dekolte naći ćete primjeren grudnjak – sa žicom, s pjenastim košaricama, push up, trokutastu ili balkonet varijantu, a uz to možete kombinirati i različite moderne gaćice.

Privlačan i moderan bikini kupaći kostim Fancy (kod 40164 za grudnjak koji se nosi s dvije strane s pjenastim košaricama i 41160 za gaćice s dražesnim laserskim izrezom cvjetića) u svibnju smo izabrali za PROIZVOD MJESECA! Iskoristite posebnu ponudu -20%! Popust vrijedi kako za balkonet grudnjak s pjenastim košaricama, tako i za gaćice 1160. Akcija traje od 6. 5. do 19. 5. 2016.

* U prodavaonici Cheek by Lisca popust se obračunava na blagajni, a u e-shopu u košarici, automatski nakon potvrde kupnje.