Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
20.3.2017.

Adrenalinska bomba

Nosila je majicu bez naramenica. Prilično otvorenu, ako mene pitate. Toliko otvorenu da sam tu i tamo smjelo izvirio van – konačno malo svježeg zraka nakon duge hladne zime: još malo pa bih se u beskonačnim dubinama onog učmalog ormara zagušio od prašine... ili tuge.

 

Išli smo u grad biciklom. Gravitacija je teška stvar. Ni rad na visini ne olakšava stvar. Kako nemam sigurnosnih pojaseva – da, volim iskušavati svoje granice – moram se to bolje iskazati s leđno -prsnom kombinacijom. I prilikom vožnje biciklom radi se o životu ili smrti, ta već najmanje posklizavanje razotkrije sve dobro čuvane... tajne.

 

Žurilo joj se, divljali smo kao ludi. A onda se sve okrenulo naglavačke, u jednoj jedinoj stotinki sekunde.

 

Brzina svjetlosti, pred nama oštar zavoj, lijevo grupa glasnih tinejdžera, desno stariji par. Na cestu odjedanput iskače razigrani pas – koooooooči! – pa i jest. Bicikl je zanijelo ulijevo, nas udesno, držim je se kao pijan plota, a ona svog bicikla. Na sekundu ili dvije uplašio sam se – za nas oboje. No u posljednjem trenutku opet se snažno izvija na svoj bicikl i ostali smo čvrsto iznad zemlje. Čvrsto... o-o ... gotovo sam zaboravio. Zabrinuto pogledam oko sebe, onda na brzinu provjerim situaciju.

 

Uh, olakšanje. Svi smo živi i zdravi. Sve je čvrsto na svom mjestu, zategnuto i – opa! Navala adrenalina? Samo polako, djevojko.

 

Bio je to velik zalogaj. Osjećam se kao težak fizički radnik. Možeš li zamisliti da dižeš još teže utege? Hmmm, no da, multiway balkonet grudnjaku Unique to nije problem. Što se mora, nije teško.

 

Multiway balkonet modrček - Unique