Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.6.2016.

LISCA NA MODNOJ REVIJI PREDSTAVILA TRENDOVE ZA 2017.

Lisca je 23. lipnja 2016. u hotelu Slovenija u Portorožu poslovnim partnerima iz čak 20 zemalja i biranim predstavnicima medija predstavila nove kolekcije rublja, kupaćih kostima i spavaćeg programa, koje će razveseljavati modne trendseterice u proljetno-ljetnoj sezoni 2017. 
 
Na modnoj reviji su novi trendovi rublja, kupaćih kostima i spavaćeg programa predstavljeni kroz priče o različitim licima žene. U pomno odabranom stajlingu i uvijek moderna žena je u svakom dijelu dana samosvjesna i ispunjena. Dakako, odjevena u profinjeno rublje, vesele kupaće kostime ili udobne modele za spavanje, s beskonačnom količinom udobnosti i modnih trendova koje donosi proljetno-ljetna sezona 2017.
 
I što će to razveseljavati modne trendseterice iduće ljeto?

Rublje Lisca Selection u prestižnoj priči koketira s božanskom privlačnošću. Modele karakteriziraju tajnovitost, prikrivanje i otkrivanje, a raskoš im daju blještavi kristali Swarovski. Rublje Lisca Fashion raskošnim vezom, elastičnom čipkom, nježnim drapiranjem i printovima cvijeća naglašava žensku nježnost i eleganciju. Rublje Cheek by Lisca koketira s retro prizvukom, a oduševljavaju i sportski modeli rublja i gornje odjeće namijenjeni aktivnom stilu života.

Kupaći kostimi Lisca Fashion bit će obojeni u jarke boje, print cvijeća, palmi i pepita uzorak. Kupaće kostime Lisca Selection obogaćuju raskošni detalji, prozirnost i burn out tehnologija – izgled zgužvanog materijala. A kupaći kostimi Cheek by Lisca oduševljavaju šarenim printom, volančićima, čipkama i mrežicama.


Trendi priče razigranog ljeta 2017. na modnoj su pisti predstavile dražesne manekenke, među kojima i Sabina Remar, Anamarija Avbelj, Tina Katanić, Zlata Okugić, Aleksandra Tasić, Katja Škofic… Poznatim licima s Liscinih manekenskih pista ovaj put su se pridružila i svježa manekenska lica.

Kolekcije su osmislile dizajnerice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar i Maja Ratajc, art direktorica Lisce.

Fotografije s događaja pogledajte u Fotogaleriji.