Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.5.2017.

Lepršava razigranost

Temperature rastu, voda se polako zagrijava, a oni najhrabriji već se veselo brčkaju u moru. S Tinom se zadržavamo na umjerenom sunčanju. Uživamo u nježnom zagrljaju toplih popodnevnih zraka. Tako su ugodne, već prave ljetne. Naše lješkarenje poremeti dolazak njezinih prijatelja.

 

»U voduuu!« jednoglasno povikaše.

 

Odjednom su nas okružili i podignuli u zrak. Neee, ne, ne, ne, ne. Smijući se Tina se opire čvrstom stisku, ali uzalud. Sve se više približavamo vodi, ciki nema kraja. U mislima se psihički pripremam za skokovitu promjenu temperature. 

 

Bando modrček Fruity - Cheek by Lisca

 

»Aaaaaaaaa!« usklikne. Slažem se. Voda je još svježa, ovo je bio pravi hladan tuš.

 

»Bene! Samo se pripremite, sada ćete jedan za drugim iskušati osvježavajuću moć vode!«

 

Sjuri se do najbliže prijateljice, zgrabi ju za ruku i zajedno otrče u vodu do koljena. Pridruži im se cijelo društvo i u nekoliko minuta svi smo potpuno mokri. Kud svi Turci, tu i mali Mujo. Jedan za drugim veselo popadasmo u vodu. Osvježavajuće. Tina je napravila još nekoliko zamaha, potom smo se opet vratili na ručnik.

 

Mmm, godi toliko da danas suncu mogu pokazati još i svoju drugu stranu. Još i drugu, dobro čuješ. Ovu s ananasima. Sada vjerojatno već znaš tko sam – i kako izgledam. Tako je, skroz sam svestrani gornji dio kupaćeg kostima, grudnjak bando Fruity, koji se zajedno s baš takvim gaćicama pobrine za čak četiri različita izgleda! Super, zar ne? Pa i na vidljive tragove kupaćeg možeš zaboraviti jer sam modernog bando oblika bez vrpci. Jap, nepogrešiv sam dio obavezne opreme.