Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4.7.2017.

Otkačismo potpuno

I idemo na more. Konačno je cijelo društvo opet na okupu. Sve stari lisci: sunčane naočale, slamnati šešir, zaštitna krema i moja malenkost, gaćice i grudnjak Bahami. Za vrijeme ljeta smo u elementu. Razbacujemo se na sve strane, štitimo pred svim mogućim i brinemo za nezaboravan odmor. Naročito ja. Kao grudnjak sam, naime, od ključnog značenja i kao potpora i u oblikovanju linije. Monika je toga itekako svjesna ta pratim ju na svakom koraku. Tako smo se s (ovaj put nešto manje pričljivim) društvom superheroja i danas uputili na vodu.


Ne znam tko je među nama oduševljeniji ljetnim ljenčarenjem i osvježavajućim valovima, među kojima pod sunčevim zrakama još više blistamo. Ugodnim povjetarcem koji nas u sjeni drveća nježno uljuljkava u san. I opuštajućim mirisom borova te neumornim cvrčanjem cvrčaka, koji se uvijek pobrinu za pravi ljetni ugođaj.

Mir i tišina. Samo u daljini odzvanja dječji smijeh koji ugodno dopunjava pjevnu melodiju mora. Odmor samo povremeno naruše skokovi i opušteno namakanje u vodi. Ovaj put se malo revnosnije prihvatim posla, no kao pravi snagator zapravo se ne pretegnem. Modernim krojem s push up učinkom i mekanim svilenkastim dodirom zavodljivo naglašavam dekolte i istodobno nudim potpunu udobnost. S lakoćom.

Tako Monika na plaži izgleda kao prava diva. Pa onda i ne čudi što me od cijelog društva najviše voli. Dobro, pohvalit će i donji dio badića. Kako ono kažu... reci mi s kim se družiš, reći ću ti tko si. A nas dvoje smo najbolji par.