Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
26.4.2016.

Novo lice Liscinih prodavaonica

Lisca osuvremenjuje izgled svojih prodavaonica svakih četiri do pet godina u skladu sa smjernicama u razvoju trgovačke opreme.

Liscina nova trgovačka oprema je trendi, romantična, ali i funkcionalna jer omogućuje preglednost i red u trgovini. Sastoji se od više sklopova ormarića i mogućnosti zidnog vješanja koje se kombiniraju prema prostoru i kolekciji. Kako bi došla do izražaja svaka serija rublja i loungeweara, važan je raspored elemenata namještaja. Oni su složeni u sklopove, svaki sklop okružuje zidna bordura. Kako bi postigao pravi ritam u prostoru, arhitekt raspoređuje elemente namještaja za svaki prostor posebno. Među sklopovima je i važan prostor za dekoraciju (stolić, stolci, ogledalo). Jako su važni i dekorativni dodaci. Tapete s uzorkom rublja i tekstilne zavjese garderobi daju osjećaj topline i domaće atmosfere, stolići i ogledala prostoru udahnjuju ženstvenost. Stolići i tapecirani stolci ujedno su primjerena podloga za izlaganje pojedinih proizvoda, npr. čipkastih gaćica.

U prodavaonici su istaknute moderne, sezonski ponovljive serije (season repeat) i izložene prema potrebi. Većina proizvoda složena je u ladice. Tako zaštićene košarice manje su podložne žućenju, a istodobno su uvijek pri ruci kako bi se mogle ponuditi. Lisca Classic, koja se prodaje u kutijama, u lijepoj je ladici. Lijep je i kutić namijenjen liniji Lisca Men.