Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
13.10.2020.

5 razloga za nošenje čarapa ove jeseni

5 razloga za nošenje čarapa ove jeseni
Jesen je provjereno najbolja sezona za nošenje čarapa i godišnje doba u kojem se najviše veselimo što ćemo ih odjenuti. Čarapama naglašavamo svoj stil, no ima još razloga zašto bismo se ove jeseni trebali odlučiti ZA čarape.
1. KAKO VAM NE BI BILO ZIMA

Jesen sa sobom donosi i hladnoću. Srećom, bez obzira želite li ove jeseni nositi haljinu ili poderane traperice, čarape će se pobrinuti za dodatnu toplinu, a ujedno će vaš izgled zadržati eleganciju. Ako ste smrzavka, nabavite čarape s gaćicama veće debljine (veći DEN).

Kako izabrati pravu debljinu čarapa, pročitajte ovdje >>2. MOŽETE NOSITI SVOJU OMILJENU ODJEĆU

Novo godišnje doba ne znači da morate pospremiti svoje omiljene ljetne haljine i suknje. S ljetnom garderobom možete elegantno i jednostavno uploviti u jesen, kombinirate li je s čarapama različitih stilova. Ne samo da je to novčaniku ugodna mogućnost za obnavljanje vaše jesenske garderobe, nego je i održiv i odgovoran izbor.
3. MOŽETE NOSITI SVOJE OMILJENE CIPELE

Jesensko vrijeme zna biti nepredvidivo, što znači da ćete možda morati odlučivati između elegantnih cipela, čizama za kišu, tenisica i još poneke druge obuće. Na sreću, čarape pristaju gotovo svakim cipelama i omogućuju vam da nosite sve što želite, od tenisica do ljetnih sandala (ukoliko vani ne kiši).4. MOŽETE IH KOMBINIRATI S RAZLIČITIM BOJAMA

Ujesen se brzo počnete vrtjeti u jednom te istom stilu odijevanja, složenom iz odjeće u nijansama sive, crne i smeđe. Umjesto tamne haljine, odlučite se radije za tamniju boju čarapa, a u gornju odjeću uključite svoje omiljene boje.5.MOŽETE PRIKRITI ONO ŠTO ŽELITE PRIKRITI

Blijede noge, ožiljci, modrice, možda kakva uraštena dlačica. Svatko je ponekad u dilemi, no ne dozvolite da vas to zaustavi u nošenju odjeće koju volite i koja vam se sviđa. Čarape prikriju ljepotne “greške” i bude ekstra samopouzdanje! Stoga bez brige odjenite suknje, haljine i kraće hlače te naprosto odbacite stvari koje vas opterećuju. Vi ste kreator svog raspoloženja, kreirajte ga tako da se odlično osjećate u svojoj koži.


Koje ćete čarapice izabrati za ovogodišnju jesen?