Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
24.1.2019.

Lisca Selection proljeće-ljeto 2019. - Nježnost i strast

Lisca Selection proljeće-ljeto 2019. - Nježnost i strast
Svijet se sastoji od suprotnosti, koje se skrivaju i u nama. Dan i noć, nježnost i strast. Sa suprotnostima se poigrava i seksi, ali i sofisticirana kolekcija rublja Lisca Selection za proljeće – ljeto 2019. Donosi svijetle i nježne nijanse koje podržavaju našu ženstvenost i milinu – za svaki dan, kad si želimo priuštiti neto više, u najboljim materijalima i modernih krojeva. A istodobno donosi i smjelo rublje u tamnim tonovima, koje ćemo radije birati za večernje prigode, koje će nas učiniti još svemogućijima, samosvjesnijima, divljima.

Već prema tome odlučite li se za svjetliju ili tamniju stranu ženstvenosti, birat ćete između raskošnog veza i prozirnog tila boje kože, koji stvara tattoo učinak; možda prevagnu elastična čipka i romantična mrežasta tkanina na modelima koji ujedno baršunasto sjaje ili ćete radije izabrati raskošan plise sa satenskim aplikacijama i kristalima Swarovski.

Moderni krojevi s naglaskom na detaljima slave ženstvenost, pa bilo to na atraktivnom bodiju, laganom trokutastom grudnjaku, ekstravagantnom bustjeu ili retro high-leg gaćicama.