Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.1.2020.

Sajam u Parizu

U siječnju se u francuskoj prijestolnici već tradicionalno sve vrti oko mode i najnovijih modnih trendova, koji će obilježiti 2021. godinu. Sajam Salon International de la lingerie & Interfiliere posjetile su i neke naše suradnice. Predstavili su se brojni proizvođači rublja i materijala, no u značajno manjem broju nego prethodnih godina.

Sajam je obilježio trend koji se može zapaziti i u različitim kampanjama, a u Lisci ga se pridržavamo već nekoliko sezona - predstavljanje modela na ženama različitih građa i starosti. I na modnim revijama su među uobičajenim manekenkama prošetale i gospođe u zrelim godinama i puniji modeli i time pokazali raznolikost tijela i rublja koje može lijepo obuhvatiti sve građe.

U sklopu sajma održano je i zanimljivo BRA FITTING svjetski poznate i priznate američke predavateljice Kimmay Caldwell, stručnjakinje za područje rublja. Odvijalo se u obliku radionice, s praktičnim demonstracijama na dva modela, na temu optimalnog prilijeganja rublja, poboljšanja udobnosti, djelotvornog oblikovanja rublja i izbora prave veličine. Obrazložila je sistem obilježavanja rublja po zemljama, koje različito označavaju veličinu i košarice, naime mnogo brendova ima svoj standard mjera

Suradnice su obišle i postojeće i potencijalne nove poslovne partnere.