Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
6.9.2017.

Zašto sportski grudnjak?

Mi žene još uvijeke prečesto zaboravimo na sebe, na svoju udobnost pa i zdravlje. Koliko vas još uvijek trči u običnom rublju? Jeste li se ikad zapitale zašto sportašice biraju sportsko rublje? Zašto bismo ga trebale i mi koje se sportom bavimo samo u slobodno vrijeme, tek tu i tamo?

Jednostavno – u njemu ćemo lakše dostići zadane ciljeve, vježbanje će biti ugodnije, a zahvalno će nam biti i naše tijelo. Naročito su grudi te koje snažno osjećaju tjelesnu aktivnost, a ona s vremenom utječe i na njihov izgled. Prilikom svakog skoka, naime, poskoče i vaše grudi, a njihovu težinu ne nose mišići, nego tkivo i koža. Često opterećenje neodgovarajućom opremom može biti bolno, a grudi se i brže opuste. Sportsko rublje oblikovano je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i za najintenzivnijih pokreta. A rublje nam pomaže i regulirati tjelesnu temperaturu te odvajati vlagu. Tako je vježbanje ugodno i udobno.

Dakako da i aktivno sportsko rublje može biti moderno. Modeli Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca, među kojima je i popularan grudnjak bez žičane potpore, izrađeni su iz tankih i laganih mikrovlakana koja se pobrinu da tijelo bude uvijek suho, a kretanje opušteno, a zahvaljujući trendi krojevima i modernoj boji rado ćemo ih nositi i onda kad ne sportiramo.


Miss Sporty
Iskustva sportašica

»Moram pohvaliti grudnjak Miss Sporty, u kojem sam istrčala izuzetno dugu trkaću rutu od 100 km u vremenu od 13 sati i 2 minute i time osvojila 15. mjesto na takmičenju Ultramaraton 100 km, koji se odvijao u švicarskom Bielu. Izuzetno udoban grudnjak pratio me cijelo vrijeme i nudio mi izuzetno dobru i ugodnu potporu od početka do kraja trčanja. Oduševljena sam!«
Saša Markoja Popelar, ultramaratonka

"Oduševljena sam sportskim rubljem Miss Sporty. U sportskoj odjeći provedem većinu svog vremena stoga je za mene izuzetno važno da rublje bude funkcionalno i udobno. Materijal je izuzetno mekan i ugodan. I dizajn je vrlo privlačan, dovoljno sportski i prave mjere ženstven. S veseljem ga odjenem jer se u njemu dobro osjećam."
Ana Bucik, alpska skijašica