Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
10.10.2017.

Elegancija u oblinama

Anakrejevska

Nije svaka žena zarobljenica veličine 38. Ali i one koje nose odjeću većih brojeva, vole biti moderne i zavodljive. I mogu biti modne trendseterice i inspiracija ostalima.
Ovaj put donosimo nekoliko ideja kako se pobrinuti za elegantan stil i zavodljiv izbor rublja i ako imate malo više oblina.
Na suradnju smo pozvali simpatičnu Natašu Mernik, modnu blogericu koju neki već prate pod imenom anakrejevska.com

 0
Rublje većih veličina zaista je uobičajeno u crnoj, bijeloj i boji kože. No, nema razloga da vaša garderoba bude dosadna. Među modnim trendovima izaberite svoj omiljeni – na primjer ove godine izuzetno popularni cvjetni uzorak.

Visoke gaćice sakriju i blago stisnu trbuščić, a ujedno su posljednjih godina sve modernije. Možete ih kombinirati s omiljenim grudnjakom, a možete si dozvoliti i malo raznolikosti – ako obično nosite grudnjake s pjenastim košaricama, ponekad isprobajte i ovakve sa žicom. Djelovat će vam nešto lakši, no svejedno će osiguravati odličnu potporu grudima.Ana

Iznenadite sebe i dragoga nečim zaista seksi – rubljem u zavodljivoj crvenoj boji. Iako to neće biti vaš izbor za svaki dan, priuštite si u garderobi i rublje za posebne prigode i za vaše samopouzdanje.
Ana
   
Ana