Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.4.2017.

Lagane ljetne majice

S dolaskom ljeta tešku odjeću zamjenjuju lakše tkanine. Pletivo spremamo na dno ormara, a na svjetlo dana vadimo majice kratkih rukava i bez njih, kod kojih je odgovarajući grudnjak od presudnog značenja za lijep i kulturan izgled. Već znate koji ćete izabrati?

Kod lagane odjeće odgovarajuća veličina grudnjaka još je važnija nego inače. Samo tako on nam može lijepo obujmiti grudi i dati im dovoljnu potporu. Premali grudnjaci ostavljaju dojam da nam grudi kipte, preveliki ne služe svrsi.


Izbjegnimo nošenje grudnjaka s čipkastim ili na drugi način ukrašenim košaricama. Odlučimo se radije za one s glatkima, preko kojih će tkanina lagano skliznuti. Za optimalan izgled i udobnost preporučujemo pamučni grudnjak s pjenastim košaricama koji će se pobrinuti za lijepo oblikovane grudi.


Odličan izbor je pamučni grudnjak Comfy, koji će u ljetnim danima nuditi lakoću i prozračnost prilikom svakog koraka, a zahvaljujući neutralnoj boji i pod laganim majicama osiguravat će diskretan i njegovan izgled. A za malo klasičniji izgled posegnite po grudnjaku Anja.