Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
12.1.2018.

Stajling s donjim rubljem - nešto drukčije

Što je zapravo stil? Danas su granice osobnog stila prilično široke, a smjernice što je moderno, a što ne više-manje stvar osobnog ukusa. Stil je mnogo više nego trend iz modnog magazina, to je stvar osobnog osjećaja, način kako svoj stil života prezentirate prema van. Dobra strana modnih blogova i smjelih modnih predvodnika je upravo u tome što je moda postala zabavna. Naizgled jednostavni komadi lako mogu postati dio zanimljivih stajlinga, a vaš izgled svaki dan novi izazov.

Ove zime najzanimljiviji komad za modne kombinacije je bodi. Iako ste ga još donedavno vjerojatno smatrale dijelom garderobe za ''bake'', već je neko vrijeme sinonim za lijepo oblikovanu liniju tijela i atraktivnu, modernu ženu.

unique


Opuštena preko dana

Ponekad već ujutro znamo da ćemo imati naporan dan. Da je pred nama mnogo obveza i da ćemo morati žuriti za poslovima. Štikle nećemo obuti jer bi to bilo prezahtjevno za naša stopala, a i elegantnija odjeća će doći na red neki posebniji dan. Ujutro dograbite udobno donje rublje, a umjesto grudnjaka možete se odlučiti za mekani bodi sa zavodljivom čipkom. Prilikom aktivnog kretanja za poslovima bodi kao donje rublje zasigurno će pridonijeti osjećaju udobnosti jer nećete pokazivati križa, grijat će vas na najvažnijim mjestima, a ujedno će se uz tijelo lijepo prianjajući materijal pobrinuti za lijepu liniju.
Kombinirajte ga jednostavno s trapericama ili sportskim modelom hlača, uz to obujte vaše omiljene tenisice, a gornji dio prekrijte debljim puloverom veće veličine i podvinite rukave za još trendovskiji izgled. Moderne naočale točka su na “i”, a nemojte zaboraviti ni omiljenu knjigu. I kad imate tako naporan dan morate si priuštiti trenutak za sebe u vašem omiljenom kafiću :)


Dotjerana na radnom mjestu
Žene su baš super-bića. Osim što su domaćice, mame, prijateljice, žene su i marljive i ambiciozne i na radnom mjestu. Wow. Svim obvezama unatoč trudite se i na radno mjesto doći dotjerane, kao da niste samo koji sat prije prale suđe i vješale rublje. Da biste na radnom mjestu bile što uspješnije, morate se osjećati  elegantno i samouvjereno. Bodi u različitim bojama neće biti samo moderan komad pod odjećom, nego i vaš najvjerniji poslovni partner. Izaberite onaj s pjenastim košaricama koje će nuditi zavodljivu potporu grudima, oblikovati vašu liniju tijela i time pokriti činjenicu da posljednji mjesec niste stigle ići na tjelovježbu. Priuštite si cipele s primjerenom potpeticom, u kojima ćete popraviti svoje držanje, a uz to odjenite elegantne hlače i košuljicu svjetlijih tonova koja će osvježiti vaš izgled i naglasiti svjež poslovni make-up. Spomenuti look primjeren je i za nešto više elegantnog nakita, a elegantni lančić zlatne boje naročito će pristajati uz bodi boje kože.

olinaOlinaOlina

Body Olina