Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.1.2013.

Zabavno i aktivno!

 

Sami ste sebi obećali da ćete ove godine aktivno raditi na učvršćivanju tijela i zdravijem načinu života? Sportsko će vas vježbanje napuniti energijom i osjećat ćete se dobro. 

 

Sportska aktivnost u slobodno vrijeme blagotvorno utječe kako na dušu tako i na tijelo. No da bismo se prilikom kretanja mogli zaista opustiti, moramo biti primjereno odjeveni. Bez osjećaja sigurne potpore, koju nam pruža udobno sportsko rublje, ni aerobika ni trčanje prirodom neće biti opuštajući.

Odličan izbor za sve koji slobodno vrijeme provode aktivno je Liscino sportsko rublje Power. Izrađeno iz inovativnih vlakana Coolmax osigurava disanje kože i djelotvornu regulaciju vlage, pa ćete unatoč znojenju sačuvati osjećaj svježine. Najsuvremenija vlakna, prilagođena intenzivnoj sportskoj aktivnosti, u Liscinom su rublju Power kombinirana s pamukom, koji na koži osigurava osjećaj ugode i mekoće. 

 

Grudnjak s bešavnim spacer comfort pjenastim košaricama pobrinut će se za zavodljiv dekolte, a prilikom aerobike, trčanja ili fitnessa još će uvijek osiguravati primjerenu čvrstu potporu, koju će pojačati i sportski oblikovan leđni dio grudnjaka. Spacer comfort košarice su mekane i tanje od običnih pjenastih, time još jednostavnije za održavanje i pohranjivanje. Grudnjak je na raspolaganjuskošaricama od A do D.

 

Priuštite sebi i svom tijelu da se osjeća dobro! 

 

Sportsko rublje potražite na prodajnim mjestima Lisce ili u internet trgovini Lisca.