Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19.1.2017.

Proljetna romansa

Serija Lisca Fashion u svojoj proljetno-ljetnoj kolekciji 2017. raskošnim vezom, elastičnom čipkom, nježnim drapiranjem i printom cvijeća naglašava žensku nježnost i eleganciju. Oduševit će vas atraktivni krojevi, koji su smjeli i izrazito ženstveni, a ujedno su sačuvali udobnost i funkcionalnost.
 

Serija je namijenjena različitim veličinama pa se mogu naći grudnjaci sa žicom u vrlo velikom rasponu brojeva do E 95. Izbor je šarolik – od grudnjaka sa žicom, pjenastih i soft košarica bez šavova do različitih push up modela koje dopunjuju čipkasti detalji, satenski završeci i transparentni umeci. A cjelokupan izgled zaokružit će izabrani model gaćica: brazil, panty ili povišene gaćice za sve one koje žele sakriti trbuščić.

 
Lisca Fashion sadrži i opuštenu i elegantnu seriju spavaćeg programa, izrađenu iz udobnih materijala, kao što je wortex modal. Ženstvenost će naglasiti atraktivan baby doll ili kombine, a potonji se može nositi u kombinaciji s grudnjakom ili kao elegantna spavaćica.
 
Nešto za sebe zasigurno će pronaći i mladenke, koje mogu birati među nekoliko različitih modela svadbenog rublja, a mogu ga kombinirati i sa spavaćim programom.