Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
9.5.2018.

Vrijeme je za akciju! - MISS SPORTY -20%

Vrijeme je za akciju! Još ima vremena da svoje tijelo dovedeš u bolju formu i još ima vremena da se pripremiš za samosvjesnu šetnju plažom! Toplo vrijeme idealno je da u svoju satnicu uvrstiš rekreaciju i učiniš nešto za sebe.


AKCIJA
Od 9. - 13. 5. 2018. kolekciju sportskog rublja Miss Sporty Cheek by Lisca možeš
kupiti uz -20% popusta.

*Popust se u trgovinama obračunava na blagajni, a u e-shopu automatski u prodajnoj košarici.Možda te riječi kao što su ''sport'', ''aktivnost'', ''tjelovježba'' malo straše, posvuda su savjeti i video upute kako pravilno vježbati, kako oblikovati mišiće i ponajprije čega se sve moraš odreći. Ali nije to baš uvijek nužno. Ne treba puno da popodnevna tjelovježba postane tvoje omiljeno vrijeme u danu, tjelovježbom možeš prozvati i aktivnu igru sa svojom djecom, sport može biti i izlet biciklom, a aktivnost za oblikovanje tijela – ples na tvoju omiljenu glazbu.

Za ozbiljnije i motiviranije te su riječi možda već dio svakodnevnice, a ljetno sunce samo prilika da svoje aktivnosti presele u prirodu, da na utege od fitnessa dodaju dodatni kilogram, a svoju trkaću prugu produže za još jedan krug.

Bez obzira koliko aktivna bila vaša sportska aktivnost, najvažnije je kako osjećate ne samo nakon odlično obavljene vježbe, nego i tijekom samog kretanja. Ne zaboravite na dobro prianjanje aktivnog donjeg rublja i primjereno reguliranje temperature sportske odjeće. Za gotovo sve aktivnosti primjerene su moderne sportske tajce u kompletu s majicom i grudnjak s oblikovanim košaricama koji će se pobrinuti da skokovi u visinu budu neograničeni.

Još, dakle, ima vremena za promjene, vremena za kretanje i zabavne aktivnosti, vremena da sami sebe ritnemo u stražnjicu i pokrenemo!