Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.7.2016.

Uvijek razigranaPretrpani svakodnevnim obvezama sve češće zaboravljamo biti pozitivni, opušteni i vjerovati u sreću. Jesensko-zimska kolekcija Cheek by Lisca za 2016. nas stoga nježnim i toplim bojama te modernim mladenačkim krojevima podsjeća da je uvijek vrijeme za osmijeh i razigranost, uz koje je svakodnevnica mnogo ljepša. 


Romantičan print ruža i drugog cvijeća ili geometrijskih uzoraka i srca na modalu, seksi čipki ili raskošnom floku jesensko će rublje obojiti u nježnu roza, zelenu, plavu ili crvenu, a praktičniji izbor, naravno, neće ići bez sive i crne. Pored klasičnih, najomiljenijih krojeva, ne propustite trendi prozirni čipkasti grudnjak sa žicom i sve traženiji push up grudnjak bez žice, a za blagdanska slavlja isprobajte smjeli prozirni bodi, koji će postati nepogrešiv komad svačije garderobe. 


A kako bi zadovoljne, nasmijane i udobne bile i večeri, kolekciju kao i uvijek dopunjuju mekane i razigrane pidžame sa zabavnim detaljima i napisima. Kolekcija Cheek by Lisca za JZ 2016. odiše pozitivom i vječitom razigranošću.