#LiscaInspire: Hvala jer ste naša inspiracija

import-hr
30. studenoga 2021.
Vrijeme je za pozitivne misli. Za toplinu. Suradnju. Ljubav. Vrijeme je za priče koje nadahnjuju.

Pred fotografski objektiv naše ekipe ovoga smo puta pozvali 4 žene koje su nam povjerile svoja iskustva, svoje svijetle točke i ono što ih tjera naprijed. Ono zbog čega i u svakodnevnim trenucima nađu ljepotu i priliku za sreću. Ono zbog čega znaju da život treba grabiti velikom žlicom – svaki dan. A pored foto trenutaka želimo dijeliti s vama ponajprije njihovu energiju – smijeh, sreću, energičnost, zadovoljstvo, pa i smirenost... Iako je svaka samo svoja i jedinstvena, zajednička im je pozitivna snaga, ona energija zbog koje su inspiracija svima koji je prepoznaju. Pa bilo to zbog velikog životnog iskustva ili svjesnosti da su za zadovoljstvo dovoljne već male, svakodnevne stvari. U idućim tjednima dijelit ćemo s vama njihove priče.

Uvjereni smo da već poznajete mnogo takvih žena. Možda ste i vi jedna od njih. Pozivamo vas da progovorite i pomognete nam širiti pozitivne misli. Neke ideje naći ćete i na društvenim mrežama Lisce.

Hvala Andreji, Klari, Brini i Aniki koje su s nama podijelile svoju energiju. I hvala svima vama, drage žene, jer ste svakodnevno naša inspiracija.

#LiscaInspire

 


Klara »Stavi sebe na 1. mjesto!«

Pročitaj njezinu priču >>

 


Andreja »Menopauza - daleko od ikakve pauze.«
Pročitaj njezinu priču >>

 


Brina »Želiš li biti sretan, budi!«
Pročitaj njezinu priču >>

 


Anika »Prava ljubav je ljubav prema samome sebi.«
Pročitaj njezinu priču >>

 

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.