Priče

 • Black Friday

  Black Friday

  25. studenoga 2022.
  Posted in: Promocije

  Iskoristi popust na sve što vidiš! Odaberi novo donje rublje, vladaj modernom odjećom ili se obuci u meku pidžamu. Brzo pronađi svoj omiljeni komad prije nego ti ga netko oduzme.

 • U čemu spavaju muškarci?

  U čemu spavaju muškarci?

  9. studenoga 2022.
  Posted in: Priče Novosti

  Mi žene smo iz svakog komada odjeće u stanju napraviti melodramu, dok su muškarci često prilično manje zahtjevni i mnogo praktičniji od nas.

  Kako volimo biti sređene i noću, obično imamo kod kuće i pravu zbirku pidžama – za hladnije noći, za ljeto, onu bolju koju uzmemo na poslovni put ili za posjeta rođaka, pa i onu specijalnu za onda kad ostanemo sami... muškarci barem za noć ne kompliciraju. Tko  bi ih, na kraju krajeva, gledao dok spavaju?

 • Biraš 3 = platiš 2

  Biraš 3 = platiš 2

  3. studenoga 2022.
  Posted in: Promocije

  Konačno nešto i za muškarce! Proberi među omiljenim modelima i jesenskim novostima i iskoristi akciju. Prilikom kupnje 3 proizvoda muškog rublja ili pidžama, bez obzira na boju, veličinu ili model, priznajemo ti popust u visini najjeftiniijeg proizvoda!

 • Jesenska prilika – 20% popusta!

  Jesenska prilika – 20% popusta!

  18. listopada 2022.
  Posted in: Promocije

  Šareni modni printevi, atraktivna čipka u energičnim bojama, mekoća prirodnih materijala u nježnijim nijansama, pidžama koja se nosi i na partyju... koja će vas jesenska priča inspirirati ove sezone?

 • 4 koraka samopregleda dojki

  4 koraka samopregleda dojki

  4. listopada 2022.
  Posted in: Priče
  Naš, Liscin svijet, gotovo se cijelo vrijeme vrti oko grudi – i oko toga kako da im bude najudobnije u grudnjaku ili kupaćem. Pa ipak mora doći listopad da se i mi koje se svaki dan bavimo ženskim grudima prisjetimo kako bismo nekoliko običnih minuta svaki mjesec morale namijeniti njihovu pregledavanju.
 • Čarape? Sada 3 za 2!

  Čarape? Sada 3 za 2!

  22. rujna 2022.
  Posted in: Promocije

  Hladna jutra sa sobom nose i hladne noge. No zašto bi vam cijeli dan bilo hladno? Izaberite nježne, mekane i moderne čarape koje će se pobrinuti da vam bude toplo i da se osjećate super.

 • Sportska akcija

  Sportska akcija

  8. rujna 2022.
  Posted in: Promocije

  Iskoristi vruću ponudu sportskog rublja i zagrij se vježbom i niskim cijenama. Moderni sportski modeli ponudit će ti upravo to što trebaš. Bezbrižno se kreći i ususret novim pobjedama kreni!

 • 5549

  Čarobni recept za vječnu mladost tvojih kupaćih

  27. srpnja 2022.
  Posted in: Novosti
  Izabrali smo za tebe nekoliko praktičnih savjeta kako sačuvati boju, oblik i elastičnost tvojih kupaćih što dulje vremena. Bez obzira na to jesi li se kupala u moru li ih želiš oprati samo nakon nošenja po p...
 • 5548

  Putovanje iz snova na Maldive

  21. srpnja 2022.
  Posted in: Novosti
  Sonja je odvažna žena koja je prošla već mnogo toga u životu, no njezina su velika ljubav bili i još su uvijek – Maldivi. S nama je podijelila svoje osjećaje i savjete te mnogo prekrasnih fotografija zbog koj...
 • 5544

  Sezonsko sniženje do -50%

  11. srpnja 2022.
  Posted in: Novosti Promocije
  Iskoristi akciju, osvježi garderobu i uštedi na najnovijim trendi komadima ovogodišnjeg ljeta, priušti si ih s popustom čak do -50%. Biraj između rublja, kupaćih, odjeće i spavaćeg programa. Akcija traje o...
© 2022 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.