Kolačići

Ova mrežna stanica sadrži tzv. obavezne kolačiće (Cookies) radi ostvarivanja namjene nesmetanog funkcioniranja stranice. Slaganjem s korištenjem analitičkih kolačića dozvoljavate praćenje statistike posjeta mrežnoj stranici, vaši podaci (adresa internetskog protokola, identifikatori kolačića) mogu biti korišteni za ponovno oglašavanje.

Operater podacima je Lisca d.o.o., Prešernova 4, Sevnica, Slovenija, SI 66676177.
Prihvaćanje možete bilo kada opozvati.
Poslužitelj na kojem se nalazi ova mrežna stranica odgovarajuće je osiguran.

OBAVEZNI KOLAČIĆI
Slaganje je automatsko jer su kolačići obavezni za funkcioniranje stranice i njima se ne skupljaju nikakvi osobni podaci o posjetiteljima mrežne stranice.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI
Omogućuju objavu naših oglasa kako na Liscinim tako i na drugim Internet stranicama i društvenim mrežama, i to na način da su oni prilagođeni vašim interesima.

ANALITIČKI KOLAČIĆI
Slaganjem dozvoljavate praćenje statistike posjeta mrežnoj stranici, vaši podaci (adresa internetskog protokola, identifikatori kolačića) mogu biti upotrijebljeni za ponovno oglašavanje.

Operater podataka je Lisca d.o.o., Prešernova 4, Sevnica, Slovenija, SI 66676177. Slaganje bilo kada možete opozvati klikom na ovu poveznicu.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.