SAVJETI

KAKO KUPOVATI

U Internet trgovini Lisca.hr je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet trgovini Lisca.hr.
U Internet trgovini Lisca.hr mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Hrvatske.

Narudžba u Internet trgovini je predana kada korisnik dobije automatsku elektronsku obavijest. Ta elektronska obavijest nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Narudžba će biti potvrđena putem nove e-obavijesti o potvrdi narudžbe.

U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da narudžbu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obaviješten putem elektronske pošte.

Lisca-Zagreb d.o.o. će potvrđene narudžbe smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom.

Lisca-Zagreb d.o.o. može narudžbu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Lisca.hr. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat s općim uvjetima i da je posebno bio upozoren na opće uvjete.

Ugovor o kupnji je pohranjen u Lisca-Zagreb d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet trgovini.

 

KAKO UNOVČITI BONUS KOD U INTERNET TRGOVINI

Bonus kod koji preuzmete preko internet trgovine možete unovčiti samo u internet trgovini www.lisca.hr. Bonus kodove nije moguće unovčiti u prodavaonicama LISCA.

U internet trgovini je moguće samo jedan bonus kod unovčiti kod jedne narudžbe. Bonus kod može se iskoristiti samo jedanput.

Bonus kodovi su ručno ili automatski kreirani zapisi slova i brojeva koje u internet trgovini možete unovčiti  upisom u okno MOJ KOD E-KUPONA. Mogućnost upisa je u Blagajni ili na kraju postupka kupnje prije potvrde narudžbe.

POKLONI

Možete se odlučiti i za kupnju proizvoda kao poklon trećoj osobi. U internet trgovini www.lisca.hr narudžbu za poklon trećoj osobi pošaljete na drugu adresu samo na području Republike Hrvatske. U slučaju da želite paket direktno poslati trećoj osobi, pri odabiru dostave u košarici kliknite opciju da se paket pošalje bez računa. Račun će pri odabiru te opcije biti poslan na adresu osobe koja plaća poštom ili putem e-maila.

CIJENE

Sve prikazane cijene su izražene u kunama i u eurima po fiksnom tečaju konverzije s uključenim PDV-om. Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn. Pri kupnji vrijede cijene u trenutku narudžbe. Cijene vrijede do objave novog cjenika u Internet trgovini Lisca.hr.

Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet trgovini su objavljeni na Internet stranici Lisca.hr.

Navedene cijene važe samo za prodaju preko Internet trgovine i ne moraju biti jednake cijenama na prodajnim mjestima Lisca u Republici Hrvatskoj.

Kod prikazivanja sniženja cijena (izraženo u postocima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e-shopu, što je posljedica zaokruživanja maloprodajnih cijena nakon sniženja.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.