Kupaći kostimi

Prikaži filtre
Sakrij filter

Proizvodi 1-12 od 39

Rastuće
Stranica
Na stranici
Kupaći kostimi
Kupaći su zasigurno ona odjeća koju muškarci najteže izabiru. No, ovoga će puta sve biti drugačije jer pred vama je šarolika ponuda najrazličitijih muških kupaćih gaćica, od slipa, bokserica do kratkih hlačica, koje čekaju na vas u brojnim privlačnim bojama i uzorcima.

Muški kupaći se međusobno razlikuju i s obzirom na duljinu. Tako postoje već spomenute slip kupaće gaćice, koje su pripijene i slične gaćama. Primjerene su za sve aktivne plivače. Potom su tu i bokserice, koje su nešto dulje, ali jednako tako pripijene. Ali sve do dan-danas muškarci najudobnijima smatraju kratke kupaće hlačice koje – kao što samo ime govori – podsjećaju na kratke hlače. Savjetujemo da izbor prilagodite svom tipu građe.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.