Načini plaćanja

Za kupce na području Republike Hrvatske su mogući sljedeći načini plaćanja

Plaćanje pouzećem – poštarinu plaća kupac i to službeniku prilikom preuzimanja robe
Plaćanje karticama – Visa, Maestro, Mastercard i Diners izdanja svih banaka
Na kartici kupca pri predaji narudžbe će biti rezervirana sredstva u visini narudžbe. Kartica će biti naplaćena u trenutku kada dobijemo potvrdu stvarne raspoloživosti naručenih proizvoda u skladištu i narudžba krene u obradu.

Plaćanje karticama će se vršiti preko sistema sigurnog internet plaćanja WSPay – plaćanja se vrše u stvarnom vremenu kreditnim i debitnim karticama i drugim načinima plaćanja.

WSPay pruža kupcu i trgovcu siguran unos i prijenos podataka o kartici što potvrđuje PCI DDS certifikat koji WSPay posjeduje. WSPay koristi 256-bitni šifrirani SSL certifikat i kriptografski protokol TLS 1.2 kao najvišu razinu zaštite podataka prilikom pisanja i prenosa podataka.

 

 

Do isplate pune kupoprodajne cijene odabrani proizvodi vlasništvo su Lisca-Zagreb d.o.o. Tvrtka Lisca-Zagreb d.o.o. može promijeniti mogućnost plaćanja navedene na web mjestu Lisca.

Sve prikazane cijene su izražene u kunama i u eurima po fiksnom tečaju konverzije i uključuju zakonski PDV. Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7,53450 kn.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.