Spavaćice

Prikaži filtre
Sakrij filter

Proizvodi 1-12 od 47

Rastuće
Stranica
Na stranici
Spavaćice

Spavaćica je poput haljinice za spavanje, koja nježno pada niz vaše tijelo. Obično je ukrašena detaljima, kao što su čipka i vez na dekolteu ili donjem rubu. Jednako tako, na njoj se mogu naći i dekorativne mašnice, džepići i gumbići. Ima viši ili niži vratni izrez, rukavi mogu biti dugi, kratki ili ih ni ne mora biti, dok se leđni dio i naramenice razlikuju s obzirom na godišnja doba i namjenu. Sama spavaćica može biti duga ili kratka.

Kratka spavaćica ima svoju izuzetno seksi inačicu – babydoll. Razlika između kratke spavaćice i babydolla je kao između kratke suknje i minice. Babydoll je jako kratka spavaćica koja jedva pokrije stražnjicu, često je izuzetno seksi, s tilom, vezom ili čipkom, dok kratka spavaćica ima dužinu negdje do koljena.

3 IDEJE ZA NOŠENJE SPAVAĆICE

1. ZA SPAVANJE

Najčešće se spavaćica nosi za spavanje. Namijenjena je sveopuštajućem noćnom odmoru, koji se može produžiti i na lijeno jutro uz mirisnu kavicu. Odjenite ju kad se poželite osjećati lagano.

2. ZA VEČERNJU ROMANTIKU

Kratka seksi spavaćica s izazovnim detaljima pravi je izbor za romantičnu večeru, na kojoj ćete zavesti svoga dragoga. Pod spavaćicu odjenite privlačno donje rublje, a možete ga i potpuno iznenaditi pa ispod nositi samo podvezicu. Zagolicajte njegovu maštu.

3. KAO GORNJA ODJEĆA

Ako ste ujutro potpuno sigurni da je spavaćica u kojoj ste sinoć spavali najudobnija stvar koju ste ikad imali i izgleda odlično i za vanjske izlaske, ne ograničavajte se. Odjenite cipele i iziđite. Zašto biste prekinuli fenomenalan osjećaj kad ga možete zadržati preko cijeloga dana.

Neke spavaćice izgledaju baš kao dnevne haljinice i nema razloga da itko posumnja da je vaš izbor dnevne odjeće nešto drugo nego to. Osim odlučite li odati svoju tajnu.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.