Pidžame

Prikaži filtre
Sakrij filter

Proizvodi 1-12 od 69

Rastuće
Stranica
Na stranici
Pidžame

Pidžame su zasigurno najpopularnija odjeća za spavanje. Međusobno se razlikuju krojevima i materijalom iz kojeg su izrađene: pamuk, modal, viskoza, svila, kašmir i slično.

Pidžama je odjeća za spavanje koja se sastoji iz dva dijela: gornjeg i donjeg. Za hladnije dane preporučujemo duge hlače i gornji dio s dugim rukavima, dok su za toplije dane kao stvorene kratke hlače i gornji dio bez rukava ili s kratkim rukavima. Uz struk baš prave visine pidžama će vas obujmiti preko bokova i pobrinuti se za opuštenost jer će vam hlače ostati na mjestu i neće se spuštati dolje.

Bez grižnje savjesti možete ju nositi i kao dnevnu odjeću, odlučite li da je vrijeme za vaš »pidžama dan«. Ti su dani namijenjeni opuštanju i ljenčarenju, a udobna pidžama još će podignuti vaše raspoloženje.

KAKO IZABRATI NAJBOLJU PIDŽAMU ZA SEBE? ZAPITAJTE SE:

  • Volite li da nogavice završavaju pripijenim patent zatvaračem ili više uživate u komotnim nogavicama?
  • Je li vas elastika u struku tišti ili vam je prelabava? Ne osjećate li se savršeno udobno, izaberite manju ili veću veličinu.
  • Kakav materijal želite? Ako se dobro osjećate u prirodnim materijalima, birajte pidžamu od pamuka ili modala. A možda će vaš izbor biti seksi pidžama iz viskoze?
  • Kakva dužina donjeg i gornjeg dijela vam odgovara? Kratki ili dugi rukavi? Među modelima možete izabrati i kratke i duge nogavice ili neke druge moderne dužine.
  • Koja je boja ona koju želite nositi? Boje utječu na raspoloženje, a neke vam i bolje pristaju s obzirom na ten vaše kože.
  • Koju veličinu izabrati? Prilikom kupnje preko mreže obratite pažnju na svoju veličinu, koju možete provjeriti u tabeli veličina. Nađete li se između dvije veličine, preporučujemo veću – tako ćete osigurati dovoljno duge rukave i nogavice.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.