Povrat proizvoda

1. ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca

Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72 Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje  pisanom obavijesti na e-mail adresu [email protected]. Rok od 14  dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.
U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje ne dvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (sa vašim imenom i datumom dane narudžbe) i ispunite obrazac za odustajanje od kupnje kojeg ćete pronaći TU.

2. POVRAT PROIZVODA

Ako je kupac robu već preuzeo i odustaje od kupnje, mora preuzetu robu vratiti poduzeću u roku 14 dana po pisanoj obavijesti iz 7.1. odlomka.
Povrat novca odnosno otkupnine poduzeće mora vratiti najkasnije u roku 14 dana od primitka robe.
Pri povratu proizvodi moraju biti neupotrebljavani, neoštećeni i u originalnoj ambalaži.
Uz vraćeni proizvod obvezno je priložiti kopiju originalnog računa i ispunjen obrazac za povrat robe kojeg možete naći TU.

Pošiljku poslati na adresu:
Lisca-Zagreb d.o.o.
Vincenta iz Kastva 14
10 000 ZAGREB

Troškove povrata robe snosi kupac.

Za vraćene proizvode ne preuzimamo pošiljke sa plaćanjem poštarine pouzećem.

Proizvode sa tiskom odnosno vezom napravljenim samo za vas nije moguće mijenjati jer je proizvod izrađen po uputama potrošača i prilagođen je njegovim osobnim potrebama.

 

3. REKLAMACIJE POŠILJKE

Lisca-Zagreb d.o.o. odgovara za stvarne tvorničke greške kupljenih proizvoda u Internet trgovini Lisca.hr. Ukoliko kupac ima bilo  kakav prigovor sukladno članku 10 Zakona o zaštiti potrošača molimo da nas obavijesti na e-mail adresu [email protected].

Trgovac odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske i Zakona o zaštiti potrošača.

Potrošač mora u obavijesti o grešci detaljno opisati grešku i omogućiti prodavaču da grešku razmotri.
Molimo da kupac ispuni obrazac za reklamaciju kojeg možete naći TU i popunjenog ga vrati zajedno sa robom i kopijom originalnog računa na adresu “Lisca-Zagreb” d.o.o., Vincenta iz Kastva 14, 10000 Zagreb s naznakom “Internet prodaja” u roku 14 dana.

Narudžba o kupnji je pohranjena u Lisca-Zagreb d.o.o., a kupac do narudžbe može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet trgovini. Po primitku robe Lisca-Zagreb d.o.o. će u roku 8 dana po primitku pisane obavijesti i proizvoda dati pisani odgovor na rješenje reklamacije.
Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakirane u kartonsku ambalažu.
Sve reklamacije koje su neprikladno zapakirane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju.

Troškove povrata robe snosi kupac.

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.