Košarkašice u modnoj priči

Košarkašice u modnoj priči
12. lipnja 2023.

Spoj sporta i mode stvara osvježavajuću sinergiju između dva različita svijeta. Sinergiju u kojoj se spajaju snaga i ljepota žene.

Domaćin ovogodišnjeg europskog prvenstva u ženskoj košarci Eurobasket je Slovenija, a košarkašice slovenske reprezentacije ovoga smo puta vidjeli u novoj ulozi – pred fotoobjektivom.

Da se odlično snalaze ne samo na sportskom parketu, nego i pred fotografskim objektivom svjedoče fotografije nastale u suradnji s poduzećem Lisca, koje je sponzor slovenske ženske košarkarške ekipe i natjecanja Eurobasket 2023.

Četiri članice slovenske reprezentacije: Eva Lisec, Hana Ivanuša, Ajša Sivka i Eva Rupnik pokazale su pred fotoobjektivom svoju energičnu stranu, isprepletenu s modnom estetikom, za koju su zaslužne mladenačke kombinacije rublja i odjeće iz Liscine nadolazeće jesenske kolekcije. Sportski, energično, mladenački i s »funky« štihom.

Košarkšice su u trendi odjeći zablistale snagom i samopouzdanjem u kojem je došla do izražaja njihova ženstvenost te dokazale da dobro gađaju bez obzira kakav stil izabrale.

 

Fotografije: Lisca

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.