Najavljujemo ljeto 2019. – puno boje, retro i seksi

import-hr
16. srpnja 2018.
Portorož pomlad/poletje 2019

Lisca je u Portorožu poslovnim partnerima, utjecajnim ljudima i predstavnicima medija iz više od 20 zemalja prvi put predstavila modne trendove koje ćemo nositi iduće ljeto. Proljetno-ljetne modne poslastice, koje će na prodajna mjesta početi stizati u siječnju, dizajnirale su Liscine kreatorice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Klementina Kranvogel i Rebeka Lovrič Anušič pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc i direktorice razvoja i proizvodnje Danijele Klemenčič.

Modni je događaj protekao u znaku senzualnosti – atmosfera i glazba još su naglasili intimni štih kolekcije koja spaja udobnost s najnovijim trendovima koje prave modne trendseterice zasigurno neće propustiti. Među njima su high-leg gaćice s visokim nožnim izrezima, potom bralette trokutasti grudnjaci, i oni bez žičane potpore. Naravno, i detalji na leđnim dijelovima koji se neće moći ne zapaziti te koje ćemo s veseljem pokazati…

Rublje će i u idućoj godini obilježiti prirodna ženska ljepota i senzualnost, dok će kupaći biti u bojama, razigrani, poigravat će se s retro-etno stilom, nećemo moći bez pruga i mornarskog stila,
a bit će ponešto i za ljubitelje egzotike i one koje više vole elegantni minimalizam – ili u jednobojnim varijantama ili u nadasve modernim preljevima boja.

Portorož pomlad/poletje 2019

Po modoj pisti šetale su slovenske i hrvatske ljepotice, među njima Nadiya Bychkova, Eka Homovec, Ariela Mandelc, Nastasja Prihoda, Zlata Okugič, Antea Valenta i Tina Katanić.

Što ćemo nositi iduće godine možete pogledati u fotogaleriji ili u video klipu, a dok čekate novu kolekciju zasladite se vrućim kupaćima ovoga ljeta.
 
Portorož pomlad/poletje 2019


© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.