TRI PREKRASNE DAME U KUPAĆIM KOSTIMIMA LISCA

import-hr
20. lipnja 2019.
U lijepom Dubrovniku uživale su glumice Lana Gojak i Ecija Ojdanić te nekadašnja miss Ivana Delač. Sve tri dame pokazale su zamamna tijela u kupaćim kostimima Lisca ne skrivajući koliko uživaju u nekoliko slobodnih dana na sunčanom jugu Hrvatske. U Dubrovnik su stigle radno s direktoricom lanca frizerskih salona Jadrankom Pezo koja ih je odabrala za snimanje ljetnog editorijala čije su ambasadorice, a tom prigodom pitali smo ih kako će provesti ljetne dane.

Premda će većinu ljeta provesti radno Ecija će se potruditi da svaki slobodan dan provede na plaži. "Obožavam ljeto, obožavam more i to Jadransko jer imamo najljepše šljunčane plaže na svijetu,” kaže Ojdanić s čime se slaže nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Delač kojoj je ljeto uvijek radno jer priprema modnu manifestaciju 13.Riječke stepenice.

Lana Gojak još uvijek nije isplanirala godišnji odmor. “Sigurno ću otići do rodne Pule, a imam i nekoliko predstava po obali tako da će ljetni dani biti raznoliki”, priča lijepa Lana.

Sve tri na plažu će u popodnevnim satima jer paze na njegu kože i kose. A koliko su u top formi ne treba ni naglašavati budući da fotografije u Liscinim kupacim kostimima govore više od riječi...



Foto: Karmen Oblak za Studio Marcela
Šminka i frizura: Studio Marcela
Kreativno vodstvo: Jadranka Pezo


© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.