Lisca u Rijeki

Lisca u Rijeki
20. veljače 2024.

Poznate Riječanke stigle na otvorenje dućana na Korzu 

Lijep dan na lagano osunčanom riječkom Korzu osvježile su trendi kolekcije u Lisca dućanu, koji je otvoren nakon preuređenja i željno iščekuje razveseliti s 20% popusta povodom otvorenja. Ponuda je naime već osvjeżena novim proljetno-ljetnim kolekcijama, među kojima su prve serije ovogodišnjih kupaćih kostima došli pogledati, Kraljica Svijeta prof.dr.sc. Daniela Gračan, bivši Mister Svijeta Phillip Kleva, koji se sprema na preseljenje u Ameriku, Miss Universe Hrvatske Ivana Delač, poduzetnica Marija Mažarprof. dr.sc. Sanja Zambelli, poduzetnica Ivanka Pavičić i vlasnica licence Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek. 
 
Samo za ovu prigodu direktorica Lisca Hrvatska Josipa Poljičak, direktor marketinga Lisca Slovenija Anže Marčun te vizual merchandising Tanja Kraševec na domjenku su predstavili novo ruho omiljene shopping destinacije riječkih trendseterica, kojima je važno na vrijeme odabrati proljetno ljetnu kolekciju upravo pristiglu u Liscu.
 
Na event otvorenja došla je i nekadašnja manekenka Jelena Urukalo, koja za nekoliko tjedana željno iščekuje svoje drugo dijete. Nakon dugo vremena izbivanja iz javnosti stigla je i Miss Hrvatske 2013. godine Lana Gržetić.
 
Foto: Josip Čekada

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.