Lijepo je ustanoviti da sve što trebamo, zapravo već imamo... stoga je za modnu priču stilistica prikupila modele iz aktualne kolekcije Lisca, koje je kombinirala s retro komadima iz Liscinog arhiva i prodavaonica iz druge ruke (second hand). Kada je odjeća zrela za otpis? S malo mašte i spretnosti nikad. Naravo, nismo svi majstori igle i konca, niti to od vas očekujemo. No uvjereni smo da s pravom inspiracijom sami možete stvoriti unikatne, brezvremene i nostalgične kombinacije – koje su ujedno i trajne.  

Ukoliko se upravo spremate pospremanja tavana ili starih ormara, onda su ove fotografije kao stvorene za vas. Pretražite među starom odjećom, potražite inspiraciju na arhivskim fotografijama i oduprite se pravilima koja rublje uvijek skrivaju. Kombinirajte staro s novim i »reciklirajte« svoj izgled.
Granica između odjeće za slobodno vrijeme (loungewear komadi) i dnevne odjeće sve više nestaje. Seriju elegantnih viskoznih pidžama Jive možete nositi po kući ili na neformalnim večernjim zabavama i društvenim događanjima. Omogućuje, naime, mnogo kombiniranja – na opušten, udoban ili elegantniji način s visokim petama i modernim nakitom.


 

Fotografije i kreativno vođenje: Maja Ratajc

Stayling: Ana Jazbec

Model: Karo, Model Group

Frizura i šminka: Barbara Fartek

Asistencija: Vanesa Kmetič

Retuš: Sanja Bračun

Uđi u svijet rublja i kupaćih kostima

Otkrit ću ti tajnu ...

Prilikom prve prijave na naše e-novosti dobivate kupon za popust od 10 % koji možete iskoristiti prilikom kupnje u online trgovini.

Prijavom nam dopuštate, da vam šaljemo tjedne e-novosti koje vas obavještavaju o novostima i promocijama. Ne brinite, mi čuvamo vaše osobne podatke. Također se možete odjaviti u bilo kojem trenutku.

 

Tvoja Lisca

PRIJAVA NA E-NOVOSTI
© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.