Dan za mene

Dan za mene
2. listopada 2023.

U Viteškoj dvorani i pod arkadama dvorca u Mariboru, Slovenija, u srijedu, 20. rujna 2023. održan je Dan za mene. Događaj su organizirale novine Večer, a bio je namijenjen poslovnim ženama, menadžericama, ženama iz pravnih, obrazovnih, računovodstvenih i drugih područja, ženama koje se u svakodnevnoj žurbi zbog brojnih poslova često zaborave pobrinuti za sebe, da se fizički i psihički dobro osjećaju. Dotaknulo se tema: kako uskladiti osobni i profesionalni život a da nitko ne bude zakinut, kakvi su suvremeni modni trendovi i kako se pobrinuti za svoje zdravlje.

Događaj je obilježio i Liscin modno plesni nastup. U društvu atraktivnih plesača grupe Artifex Lisca je predstavila aktualne trendove jesenske kolekcije rublja, a u Liscinoj odjeći zaplesali su i plesači.  

U manekenskoj su se ekipi ovoga puta predstavile različite žene, ne samo manekenke. Mlađe, zrelih godina, vitke ili raskošnijih oblina. Studentice, poslovne žene, manekenke ili pjevačice, majke i kćeri... Baš svaka od njih ima svoju priču, svaka je jedinstvena. I baš svaka je prekrasna. 

Lisca naime potiče žene da prihvate i vole svoje tijelo takvo kakvo je. I izborom pravog donjeg rublja možemo podignuti samopouzdanje bez obzira na građu, godine ili životni stil i njime naglasiti svoju prirodnu ljepotu. Ljepota, naime, proizlazi iz samosvijesti i prihvaćanja vlastitog tijela.  

#BodyPositivity

#ProudToBeMe

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.