Hedonizam, ljubav i buntovništvo

import-hr
23. lipnja 2022.

Nakon nekoliko godina pauze modno poslijepodne u Portorožu opet je održano. Na tradicionalnom susretu poslovnih partnera iz više od 20 zemalja u Grand hotelu Bernardin prvi smo put predstavili modne trendove koji će nas oduševljavati iduće godine. Raznoliku kolekciju dizajnirale su, pod vodstvom kreativne direktorice Maje Ratajc i direktorice razvoja Janje Seničar Tratar, modne dizajnerice Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič i Sofija Urumović. I mada je događaj prvenstveno bio namijenjen poslovnim partnerima iz inozemstva, u prvim redovima primijetili smo i neke slovenske vipovce.

Kakvi nas modni trendovi očekuju iduće proljeće i ljeto?

Kolekcija kupaćih kostima i ovaj put donosi osvježen modni miks cvjetnih uzoraka, animalnih printeva i jednobojnih varijanti za plažu. Pa ipak je kolekcija kupaćih kostima Lisca za ljeto 2023. jedinstvena, smjela i unikatna. Potiče nas da zavirimo u sebe te se i na plaži usudimo izraziti svoju bit - bila ona sirovo divlja ili harmonično pročišćena.

Kolekcija rublja iduće će nas ljeto oduševljavati nježnošću i romantikom. Naravno, neće moći bez profinjenih detalja - bili to prevezivanje, prozirnost ili raskošan vez. Raznolikim izborom kako svježih eye-catchera tako i onih udobnih, provjerenih modela, po kojima uvijek iznova posežemo - no u novim varijantama koje donose modnu svježinu i uspostavljaju ravnotežu između snažnih, energičnih boja, trendi dvobojnih naglasaka i nježnih pastelnih nijansi.

Ovogodišnja modna revija nije samo predstavila posve svježu kolekciju za proljeće i ljeto 2023., nego nas je i potaknula da iziđemo iz okvira, osluhemo sebe i promijenimo svijet - pa makar samo onaj oko nas. Moda je namijenjena svim građama, s više ili manje oblina, o čemu je svjedočio i izbor djevojaka koje su prošetale modnom pistom.

 

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.