Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

OPĆI UVJETI PRODAJE

Prethodno kupnji, kupac u aplikaciji izjavljuje da je pročitao ove Opće uvjete te da ih prihvaća dok će kod potvrđivanja narudžbe isti biti dostavljeni Kupcu kao sadržaj odnosno prilog e-mail poruke kojom se potvrđuje da je ugovor sklopljen.

Ovi Uvjeti dostupni su u svakom trenutku korisnicima usluga na način da im je omogućeno njihovo spremanje, ponovno korištenje i reproduciranje.

Sadržaj Internet stranice Lisca.com i Cheek.eu te svih njenih varijanti (u daljnjem tekstu: Lisca.com) je vlasništvo poduzeća Lisca d.o.o., Prešernova 4, 8290 Sevnica, Slovenija, a Lisca-Zagreb d.o.o., Vincenta iz Kastva 14, Zagreb, Hrvatska je tvrtka kćer Lisca d.o.o., Slovenija i vlasnik je Internet stranice Lisca.hr. Upotrebom Internet stranice Lisca.hr korisnici prihvaćaju objavljene opće uvjete poslovanja. Lisca – Zagreb d.o.o. i korisnici s općim uvjetima ugovaraju međusobne obveze pri kupnji u Internet trgovini Lisca.hr.

U Internet trgovini Lisca.hr mogu kupovati proizvode isključivo korisnici iz Hrvatske.

Opći uvjeti prodaje su sastavljeni u skladu sa hrvatskim zakonom.

Lisca – Zagreb d.o.o. zadržava pravo izmjene općih uvjeta na Internet stranici Lisca.hr bilo kada i bez prethodne obavijesti. Sve promjene općih uvjeta su za korisnike obvezujuće.

1. Ograničenje odgovornosti

Lisca – Zagreb d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice Lisca.hr i njenog sadržaja.

Lisca – Zagreb d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. Lisca – Zagreb d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici Lisca.hr s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

2. Ograničeno pravo upotrebe

Posjetioci Internet stranice Lisca.hr sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole Lisca – Zagreb d.o.o. je zabranjena.

3. Pravilnik o privatnosti

4. Kako kupovati

5. Upoznajte se i s uvjetima POVRATA, DOSTAVOM i načinima PLAĆANJA e-shopa Lisca.

6. Rješavanje sporova

U slučaju spora između Kupca i Trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje. U slučaju spora između Kupca i Trgovca, nastojat će problem riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Zagrebu