Bez ideja si za poklon za dečka ili curu? Lisca ti pomaže.

Kategorije
poklon za decka ili poklon za devojku
4. listopada 2023.

Kad ponestane ideja za poklon za njega...


Jesi li i ti među onima koji od same pomisli na poklon za dečka dobiješ glavobolju? Potpuno te razumijemo: pronaći savršen poklon za muškarca ponekad može biti vrlo teško. Iako ste zajedno već godinama i čini ti se da ga poznaješ do tančina, potraga za poklonom za njega može biti stresna. Tu su godišnjica, rođendan, Božić, Valentinovo i još poneki dan kad ga želiš razveseliti bez posebnog razloga - i s vremenom jednostavno ponestane ideja.

Dečko vjerojatno kaže da mu ništa ne treba, a poklon iz snova bio bi porsche... No, budući da pretpostavljamo da tvoj novčanik ne dopušta tako skupe poklone, evo i odličnih jeftinijih ideja što kupiti dečku za Božić, godišnjicu ili rođendan i razveseliti ga uistinu korisnim i lijepim iznenađenjem.

Kad nemaš pojma gdje kupiti poklon za nju...

Činjenica: čak i ako si dečko, nije ti nimalo lakše. Danas je kalendar svakog muškarca pun važnih datuma kada su potrebni pokloni za žene i cure da bi izbjegao nevolje, jednostavno ih ne smiješ zaboraviti. Rođendan, godišnjica i Božić stalne su stavke, ali kod djevojaka treba paziti i na Valentinovo te Dan žena. Naravno, neće biti nimalo ljuta ako je iznenadiš nečim posebnim i za Dan majki - na kraju krajeva, ona je majka tvoje djece.

Ako si bez ideja, u Lisci ti možemo pomoći. Skupili smo odlične ideje sa kojima če pokloni za žene biti tvoja omiljena stvar i koje će riješiti tvoju dilemu o tome što joj kupiti za Božić, rođendan, godišnjicu i sve ostale važne datume za koje vjerujemo da ih pamtiš. U nastavku ti predstavljamo super proizvode iz naše ponude koji će je sigurno razveseliti.

Pomažemo ti odabrati poklon za njega za različite prigode

Najbolje ideje za božićni poklon za dečka

Kraj godine donosi završne zabave, vesela druženja, prve pahuljice snijega, ali i nedoumice u vezi darivanja. Bez obzira razmišljaš li u zadnji čas što kupiti dečku za Božić ili si uzmeš vremena i temeljito pretražuješ trgovine ili internet, shopping u prosincu posebno je stresan. Žurba, gužva i prije svega nedostatak ideja mogu dobrano iscrpiti živce.

Nažalost, nemamo rješenja za žurbu i gužvu, ali možemo pomoći s idejama za poklon za tvog muškarca. Pidžama je prava božićna klasika i ako odabereš pravu, ovaj poklon za njega neće biti ni najmanje dosadan. Naravno, prije odabira trebaš odgovoriti na nekoliko pitanja:

  • Koje boje najviše voli tvoj dečko?
  • Ima li neki uzorak koji mu je posebno drag?
  • Je li dečko više vruće krvi ili je zimogrozan?

U Lisci su dostupne i pidžame s dugim rukavima i nogavicama i ljetni kompleti, i to u šarenoj paleti boja. Posebno preporučujemo:

Muška pidžama Poseidon dostupna je u pet veličina, uključujući i 2XL, tako da će odgovarati i najsnažnijim mišićavcima. Moguće je birati između inačice s dugim rukavima i nogavicama te ljetne inačice s kratkim rukavima i nogavicama.

Izrađena je od mješavine pamuka i elastana. Ima okrugli izrez s uzorkom na gornjem dijelu, a donji dio je jednobojan s džepovima tako da tvoj dragi može nešto i spremiti.

Zamislite svog muškarca u ovoj prelijepoj pidžami? Zasigurno spada među najbolje ideje za poklon za dečka kojem mnogo znače udobnost i kvalitetni materijali.

 

 

 

Moška pižama poseidon

 

 

 

moska pizama poseidon

 

Još nečim možeš svog dečka posebno razveseliti ovaj Božić i priuštiti mu malo božićnog ugođaja čak i kad Božić odavno prođe. Predstavljamo Liscine praznične bokserice Jolly u crvenoj božićnoj boji. Mekani materijal, savršena udobnost i prianjanje te ugodno širok pojas... Čak bi se i Djed Božićnjak razveselio ovih bokserica, sigurno se slažeš da su super poklon za dečka.

 

 

 

rdeče gate

 

 

 

 

 

 

 

moške gate

Ideje za rođendanski poklon za dečka

Savršen rođendanski poklon za muškarca? Odgovor na to pitanje nemamo. Sve ovisi o tvom dečku i njegovim preferencijama. Možda će se razveseliti doživljaju, npr. super večeri ili adrenalinskom spustu ziplajnom, a možda su mu draži materijalni pokloni.

No, u nešto smo sigurni. Svaki muškarac u životu treba dodatne gaće. Stoga, ma što da mu kupiš, s gaćama kao šlagom na torti ne možeš pogriješiti.

Pogotovo ako se odlučiš za komplet od triju bokserica iz naše linije Argo koje su zaslužne za savršenu udobnost zahvaljujući mješavini modalnog vlakna, pamuka i elastana. Riječ je o modelu koji savršeno prianja i praktičan je kako za svaki dan tako i za posebne prigode. Posebno nam se sviđa široki pojas s logotipom Lisca. Neka zna da si za poklon za dečka odabrala udobnost i slovensku kvalitetu.

Mislimo da se svi slažemo: nema boljeg od praktičnog poklona za muškarca, koji nosi svaki dan.

moške gate

 

Što kupiti dečku za godišnjicu?

Volite se, dobro ga poznaješ i čovjek bi pomislio da će ideje za poklon same navirati. No, istina bi mogla biti drugačija. Razbijaš glavu, a dobre ideje za poklon za dečka niotkuda.

A što da ovaj put za rođendan svog dragog malo razmišljaš i o sebi? U čemu ga voliš vidjeti, što bi razveselilo i tebe? Seksi muško donje rublje, naravno!

Na tom području smo u Lisci posebno dobro potkovani. U našoj ponudi naći ćeš klasične gaće i pripijene i šire bokserice. Sada samo trebaš odgovoriti na pitanje što tvoj dragi voli nositi ispod: obične gaće ili bokserice? Jesu li bokserice uske ili šire? Odgovor vjerojatno neće biti težak, samo zaviri u njegovu ladicu s rubljem ili ga jednostavno pitaj izravno. Ne brini, sigurno neće posumnjati da skupljaš ideje za poklon.

Možeš odabrati pojedinačno pakirane gaće ili one u kompletu po dvoje ili troje, a gaćama možeš dodati i potkošulju koja će mu dobro doći u hladnijem dijelu godine. Cijela naša kolekcija muškog donjeg rublja oduševljava mekoćom materijala od mješavine modalnog vlakna, pamuka i elastana, što jamči udobno nošenje, savršeno prianjanje i seksi izgled tvog muškarca.

Što kažeš na ove bokserice iz naše ponude? Savršeno ih možeš upotpuniti s ovom potkošuljom bez rukava. A želiš li umnožiti radost, odaberi komplet u kojem ima više gaća. Zaista idealan poklon za dečka koji će mu se svidjeti u svakoj prigodi.

boksarice

spodnja majica brez rokavov

Pomažemo pronaći savršen poklon za nju u raznim prigodama

Najbolji božićni pokloni za žene

Kad bi postojao Djed Božićnjak, kupnja poklona bila bi mačji kašalj, ali pošto nemaš nadnaravnih moći (barem pretpostavljam da nemaš), svake se godine iznova moraš namučiti smišljajući što kupiti curi za Božić. Očekivanja su velika i pritisak isto tako - odabrati božićni poklon za ženu i pogoditi u sridu jednako je vjerojatno kao dobiti sedmicu na lotu.

Ali bez brige, za ovu godinu problem je riješen jer imamo za tebe super ideju za poklon za Božić koji će ju ostaviti bez riječi i samo joj pojačati uvjerenje da ima stvarno super dečka.

 

halja Mirabelle

 

 

Što kažeš na ovaj predivni ogrtač Mirabelle u  boji rascvjetalog cvijeća? Nadamo se da ćeš biti počašćen barem ponekim poljupcem kad cura otpakira dar. 

Ako tvojoj dragoj ružičasta boja nije pretjerano draga, možeš birati među mnogim drugim modelima i bojama. Naše spavaćice ili jutarnji ogrtači udobni su i praktični te s prikladnim pojasom za vezivanje pružaju toplinu i ugodnu mekoću.

 

 

Naravno, prekrasan božićni poklon je i pidžama koja svakoj curi dobro dođe, pogotovo u hladnim danima oko Božića. Ako si odlučio da Djedica Božićnjak ove godine bude posebno darežljiv, uz ogrtač možeš nabaviti i odgovarajuću pidžamu Mirabelle ili odabrati neki drugi model iz naše bogate ponude.

 

pižama mirabelle

pižame

Što kupiti curi za poklon za godišnjicu

Cura ti zasigurno znači cijeli svijet i pitaš se kako joj darom za godišnjicu pokazati da je cijeniš i uživaš u vašoj vezi. Sigurno su ugodni trenuci nasamo ono što najviše broji, ali uvjereni smo da se nijedna cura ne bi bunila na još poneku materijalnu pažnju.

Iako dobro znaš što joj se sviđa, što treba i voli, svejedno je izrazito teško naći baš onaj komad koji je tako savršen kao ona i koji govori „Volim te”. Dakle, kakav je idealan poklon za godišnjicu za curu? Mi razmišljamo u ovom smjeru: profinjeno, nježno, udobno i seksi. Već znaš kamo ciljamo? Na prekrasno donje rublje, dakako!

Uopće ne znamo odakle bismo počeli koliko je raznolika ponuda donjeg rublja u Lisci.

Je li ovo vaša prva godišnjica? Onda preporučujemo zavodljivo rublje kao iz filma iz naše linije Sympathy s čipkom u dekolteu i profinjenim detaljima.

nedrček brez opore

nedrček z oporo

 

Jeste li već dugo zajedno i vaša je veza prerasla u rutinu? Ništa je bolje ne začini od pažljivo odabranog rublja. Posebno preporučujemo liniju Amaze profinjenog i izrazito zavodljivog kroja.

 

Modrček s penasto košarico

Brazilke High Leg

Ovo je idealni rođendanski pokloni za žene

Vječna dilema: što kupiti curi za rođendan? Evo našeg prijedloga: Liscino sportsko rublje. Potpuno logičan odabir ako je tvoja cura sportašica, ali čak i ako nije, u našoj su ponudi komadi po posljednjoj modi koje može nositi i kao sasvim običnu gornju odjeću.

Cijela naša linija sportskog rublja izrađena je od udobnog rastezljivog pletiva koje upija vlagu i dopušta koži da diše. Riječ je o aktivnom funkcionalnom sportskom rublju, prikladnom za sportske aktivnosti nižeg intenziteta. I kao što smo već rekli, idealno je i za svaki dan, npr. za izlet za rođendan na koji ćeš je vjerojatno povesti.

Športni modrček brez opore

Športne pajkice

Kako odabrati poklon za Valentinovo

Zapravo je svaki komad iz naše ponude odličan poklon za Valentinovo - gotovo je nemoguće pogriješiti. Jedino ne preporučujemo rublje za oblikovanje figure - iz očitih razloga. Osim ako to nije izričita curina želja, radije ne riskiraj da poklon pogrešno ne shvati.

Ako ti treba još koji savjet za poklon za curu, u članku Valentinovsko rublje kojim kažeš DA ljubavi nabrojene su odlične ideje za valentinovski poklon ovisno o trajanju vaše veze.

Možda još posebna preporuka: poznate su ti zavodljive babydoll spavaćice iz naše ponude? Osmišljene su kao lagani grudnjak s dužom majicom i vruće su kao vruć krumpir. Pogledaj ponudu na poveznici i odaberi model idealan za svoju curu.

Kad je pronaći idealan poklon za partnera sasvim jednostavno...

Ovogodišnja misija Lisce je svima pomoći pronaći idealan poklon za partnera. Zapravo svi naši proizvodi mogu biti super poklon za muškarca ili ženu, ali naša je ponuda uistinu raznolika pa smo ti gornjim popisom htjeli donekle olakšati odabir. Nadamo se da će ti naše ideje za poklon za dečka ili curu dobro doći i riješiti nedoumice oko biranja dara. Sretno u kupovini!

© 2023 Lisca d.o.o. Sva prava zadrzana.